2016 har været et begivenhedsrigt år for Sproom

IMG_0016

2016 er blevet erstattet af 2017, og der er sket mange spændende tiltag det seneste år. En ting er ikke forandret: Sproom er stadig din elektroniske faktureringsudbyder, og vi fortsætter ufortrødent med at arbejde for at gøre din forretning mere fordelagtig – også i 2017.

Udsigt til en spændende fremtid

Det er efterhånden en del måneder siden, vi skiftede vores kontorer i Stockholmsgade ud. De Danske Sukkerfabrikker på Christianshavn danner derfor nu rammen om vores hverdag – og det er vi bestemt ikke kede af.

Det blev nemlig offentliggjort den 14. april 2016, at Visma købte Sproom, og flytningen til de nye kontorer er blot én af de mange glædelige konsekvenser af det. Foruden alle vores nye og mange flere kompetente kollegaer, giver det også Sproom udsigt til en særdeles spændende fremtid med mulighed for at tilføre vores kunder endnu mere værdi med elektronisk samhandel.

Optimale rammer skaber optimale løsninger

”Sammen med Visma kan vi for alvor accelerere udviklingen og udbredelsen af e-fakturering, så løsningerne bliver endnu mere tilgængelige, økonomisk fordelagtige og samtidig tilfører øget kvalitet for tusindvis af danske virksomheder ” siger Thomas Permin Berger, CEO, Sproom.

Rammerne om vores motivation til at skabe de bedste vilkår for en smart elektronisk faktureringsløsning til alle virksomheder, har således aldrig været bedre. Så det er ikke kun udsigten fra kontoret, der har ændret sig. Det har udsigten til Sprooms fremtidige løsninger også.

Et spændende år med nye løsninger

En ud af flere eksempler på smartere elektronisk faktureringsløsninger i 2016 har været MobilePay Invoice. Løsningen blev lanceret i samarbejde med Danske Bank og gør det muligt, at fakturere nemt, hurtigt og direkte i lommen på din kunde. På den måde sikres betalingen med det samme, du sikrer muligheden for automatisk påmindelse, at kunden ikke glemmer fakturaen og betalingsprocessen bliver tilmed langt nemmere for din kunde. Derfor har MobilePay Invoice været en af de løsninger, vi har været mest stolte af at kunne præsentere i år.

2016 har virkelig været et godt år for Sproom. Og vi er sikre på, at 2017 bliver mindst lige så godt!

LÆS MERE OM MOBILEPAY INVOICE HER