Et stærkt internt samarbejde skaber vækst for kunden

Dennis Dahl er en del af det dynamiske Sproom team, hvor daglig kundekontakt og videndeling er nøglen til succes. Det er derfor vigtigt, at Dennis og teamet har et stærkt internt samarbejde, så kunderne kan modtage den bedste support og oplevelse med Sprooms elektroniske faktureringsværktøjer.

Hackathon hjælper til bedre brugeroplevelser

Som Head of Support i Sproom er Dennis’ mål altid at sørge for at kundernes behov kommer i første række. En af de måder Dennis og resten af teamet kan følge med i en omskiftelig FinTech dagligdag er bl.a. gennem et mini-hackathon, som afholdes hver måned på kontoret på Christianshavn. 

 

Hackathon er med til at hjælpe os, så vi bedre kan hjælpe kunderne. Hvis det kan spare kunden for irritation og frustration, så er det jo fantastisk! 

Gennem mini-hackathon har Dennis og teamet mulighed for at vidensdele og videreudvikle på ideer, så de altid er opdateret med kundernes behov. Processen er samtidig med til at danne nye rammer for yderligere diskussioner om den tekniske arkitektur af Sproom, inden ideerne endeligt når ud til kunderne. 

“Mini-hackathon styrker også det interne sammenhold. Det har virkelig løftet vores teamspirit. Da vi sidder med meget komplekse informationer, er videndeling utrolig vigtig for at få det hele til at køre på skinner.” Dennis Dahl, Head of Support, Sproom.

Nye tiltag

Siden implementering af mini-hackathon er over 40 nye funktioner blevet implementeret i Sprooms digitale faktura univers.

En af de nyeste tiltag, som er affødt gennem mini-hackathon, er en intern søgefunktion i programmet. Sproomere har nu mulighed for søge efter leverandør- og kundenavne på de fakturaer, som er modtaget gennem Sprooms elektroniske faktureringsværktøjer. 

“Alt i alt er disse tiltag med til at både kunden, og den interne supporter kan fokusere på det de er bedst til, og det der giver mening for dem.” Dennis Dahl, Head of Support, Sproom. 

Elektronisk fakturering; en verden i fremgang

Elektronisk fakturering befinder sig i en verden med konstant udvikling, og Dennis oplever i høj grad hvordan vilkårene generelt er blevet mere strømlinet de seneste år. Samtidig spår han, at elektronisk fakturering i fremtiden vil opleve en yderligere fremgang på globalt plan. En tendens, som for alvor kan rykke grænserne for hvad elektronisk fakturering kan gøre for kunderne og den elektroniske infrastruktur. 

“Hver eneste uge hører vi om kunder, som nu udelukkende vil modtage og sende elektroniske fakturaer. I Sproom har vi fordoblet vores kunder fra små 30.000 til over 60.000 kunder, siden jeg startede – og det er vi super stolte af!” Dennis Dahl, Head of Support, Sproom.