Fra tvunget leverandør til glad Sproom bruger

photo-1417733403748-084

Det kan være irriterende, at skulle omstille sig til at  ændre den måde man fakturerer på og endnu værre at skulle sætte sig ind i et nyt system. Særligt når det er noget, man er blevet pålagt af en vigtig kunde: Hvor skal man starte? Hvorfor kan det ikke være som det plejer? Og kan det overhovedet betale sig? Spørgsmålene vælter tit ind i sådanne situationer. For Alice Eriksen, der er indehaver af Klinik Gadevang, blev situationen en realitet, men heldigvis var udfaldet et helt andet. Hun udtaler:

”Almindeligvis sendte jeg mine fakturaer via mail til sundhedsforsikringer. En dag var der en sundhedsforsikring, der gerne ville modtage fakturaerne elektronisk. Derfor blev jeg faktisk nødsaget til at sende dem sådan, fordi de ikke ville faktureres, hvis ikke der blev fundet en løsning.”

Hver dag skal små og mellemstore virksomheder, som Klinik Gadevang, omstille sig til nye teknologiske og digitale systemer.

LÆS OGSÅ: HVORFOR KOPIERER DE DANSKE SME’ER IKKE DET OFFENTLIGE

 

Kom hurtigt i gang med e-fakturering

Det er en naturlig udvikling af markedet, at processer bliver digitale. Det gælder også faktura processer. Derfor vælger mange store virksomheder i dag at overgå til fuldelektronisk fakturering. Og det er der en grund til. For det kan på mange områder svare sig, også for de mindre virksomheder.

 ”I første omgang havde jeg ikke lyst, for så meget bruger jeg det ikke, og så er jeg en lille klinik. Men da jeg fandt Sproom og så den måde de håndterer elektroniske fakturaer på, gjorde det, at jeg gerne villle prøve.” Siger Alice Eriksen.

 Alice fandt ud af, at elektronisk fakturering letter processer og er langt nemmere end hun ellers havde turde håbe på. Hun fortsætter:

 ”Jeg fandt ud af, at jeg også kunne bruge Sproom til private virksomheder. Her havde jeg bare brug for support, og den support jeg fik fra Sproom var meget venlig, hjælpsom og forståelig”.

LÆS MERE OM SPROOM SUPPORT HER

 

Det er nemmere end du tror

Mange virksomheder glemmer eller kender ikke til alle de fordele, som elektronisk fakturering bringer med sig. Det er netop her, du kan slippe for at sidde nedsunket i papirarbejde og frygte at din faktura ikke er nået frem. For Alice Eriksen var det ikke kun et spørgsmål om at opnå flere fordele, men i højere grad om at finde en løsning, der var nem og som kunne opfylde hendes behov:

 

Sproom er nemt at anvende og det er billigt, sammenlignet med hvis man skal ud og betale for et nyt system. Det her er nede på et niveau, der passer til min lille biks, og hvis jeg sender flere elektroniske fakturaer så reguleres prisen herefter, det er den største fordel.

 

Ikke nok med at elektronisk fakturering gennem Sproom forbedrer køber-leverandør relationer,  eliminerer fejl, og sikrer datakvalitet, det er også nemt for mindre virksomheder at bruge! Klinik Gadevang er blot en ud af mange tusinde mindre virksomheder, der benytter Sproom til elektronisk fakturering.

Tør du at tage springet til en effektiviseret hverdag?

OPRET EN GRATIS SPROOM FREE PROFIL HER