Sensommernyheder

Selvom sommeren har været over de fleste, har Sproom-teamet fortsat arbejdet benhårdt på at forbedre produktkvaliteten. Er du nysgerrig? Så læs med her, og bliv klogere på de nyeste tiltag i Sprooms elektroniske faktureringsprogram.

Sproom Connector 3.1.0.0: fordelene er mange

Sproom arbejder hele tiden på at blive bedre og mere effektiv, så din dagligdag bliver lettere. Derfor har vi skabt Sproom Connector 3.1.0.0.

Med Sproom Connector 3.1.0.0 skal du ikke bøvle med manuelle opdateringer – den klarer vi nemlig for dig med Sprooms automatiske opdateringsfunktion. På den måde er du altid sikret de nyeste, hurtigste og smarteste løsninger inden for elektronisk fakturering.

Naturligvis kan du stadig nyde de mange andre fordele ved Sproom Connector, som indebærer direkte integration med dit regnskabsprogram og automatiserede arbejdsprocesser. 

Ny gendannelsesfunktion

Hvis du har mistet adgang til din mail, som er tilknyttet din Sproom-bruger, så frygt ej! 

Med Sprooms nye gendannelse-funktion har du nu mulighed for at koble en sikkerhedsmail til din bruger, som du kan bruge som erstatning for din gamle mail. På den måde er der altid sikret aktivering og adgang til din bruger, hvis uheldet er ude.

Valget er dit: Vælg beskeder til eller fra

Som mange har efterspurgt, har vi nu gjort det muligt for den enkelte Sproom-bruger at til/eller fravælge beskeder, når en faktura går på fejl. 

Sproom-teamet ønsker dig et godt efterår med en masse fakturering og endnu bedre elektronisk samhandel.