Slut med OIOXML til det offentlige! Så hvad nu?

woman-hand-smartphone-desk

Har du ligesom tusindvis af andre modtaget et brev fra KMD eller din kommune, hvori der står, at I selv har ansvaret for at sikre, at jeres økonomisystem fremover sender elektroniske fakturaer i OIOUBL format, når I handler med det offentlige?

– Så har vi en glædelig nyhed til dig. Eftersom du benytter Sproom, skal du absolut ingenting foretage dig!

Fortivl ej, vi klarer det hele!

Siden september 2011 har det været et krav fra det offentlige at e-fakturaer sendes i OIOUBL format. Dog har det været muligt at bruge OIOXML formatet i NemHandelsregistret til det offentlige, af hensyn til mindre leverandører. Netop den mulighed stopper fra og med den 1. september 2016. Derfor har du med stor sandsynlighed modtaget brevet, hvis du har samhandel med det offentlige.

På grund af det udsendte brev er der en del fortvivlede Sproom-brugere, der har henvendt sig til os. Så hvis du er en dem, der er i tvivl om, hvorvidt du kan sende i det rette format eller ej, kan du bare tage det helt roligt! Du er nemlig i den heldige situation, at du bruger Sproom, og derfor er du sikret, at dine e-fakturaer altid afleveres i det format din modtager kræver. Uanset hvilket format du har sendt gennem Sproom.

Så læn dig tilbage – vi klarer det for dig!