Succesfuldt seminar i samarbejde med Danske Bank

+++

Forestil dig at der fandtes en løsning, hvor du kunne fakturere og modtage betaling med det samme og tilmed gøre betalingsprocessen langt nemmere for din kunde.

Når fakturering bliver smartere

Et stort antal af danskere har allerede MobilePay lige ved hånden, og de fleste benytter det i forvejen til betaling i butikker eller til at overføre til hinanden. Med MobilePay Invoice kan du nu nemt og hurtigt sende elektroniske fakturaer direkte i lommen på dine kunder!

Den løsning havde vi den store fornøjelse af at præsentere mere dybdegående. Det skete i tæt samarbejde med Danske Bank på et seminar i København den 24/8.

Succesfuldt seminar!  

Seminaret havde et klart formål: at fortælle deltagerne om fordelene og de mange muligheder, som løsningen kan give en forretning, men også til kunder. Flere case stories blev desuden præsenteret, så deltagerne kunne høre mere om, hvordan MobilePay Invoice fungerer ude i den virkelige verden. Til præsentationen havde vi fået nogle af de virksomheder, som allerede har taget løsningen i brug til at fortælle om deres oplevelse.

Der var stor tilslutning til seminaret i København! Vi gentog derfor succesen. Denne gang i henholdsvis Vejle den 20/9 og Aarhus den 21/9.

LÆS MERE OM MOBILEPAY INVOICE HER